KARAMAN / MERKEZ - Esentepe İlkokulu

Esentepe İlkokulu

Adres
ÇAKIRBAĞ KÖYÜ ESENTEPE MEVKİİ ESENTEPE36 SK. ESENTEPE ILK VE ORTA OĞRETIM BLOK NO: 7 MERKEZ / KARAMAN
Vizyon
Bulunduğu şehirde bilim,kültür,spor ve sanat merkezi haline gelerek;bilgi kaynaklarına en verimli şekilde nasıl ulaşacağını ve bundan en verimli şekilde nasıl yararlanacağını bilen,geleceği tahmin eden değil planlayan ve yeteneklerinin farkında olan bir nesil yetiştirmek.
Misyon
Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak;sağlam karakterli,dürüst,kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan,insani milli ve ahlaki değerlerle donanmış,ülkesine yararlı, okuyan,inceleyen,araştıran,milli ve evrensel değerleri tanıyan,benimseyen,,kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Başarılar
Edep projelerinde:1-Dürüstlük dalında il birinciliği. 2-Çalışkanlık dalında il birinciliği. DSİ´nin Türkiye genelinde düzenlediği "Su ve Enerji" konulu resim yarışmasında bölge 3.lüğü.
SERVİS-ÖZEL ARAÇ
ÇAKIRBAĞ-ESENTEPE